Az irodai székmasszázs
Hossza a megrendeléstől függően lehet 15 vagy 20 perces. Egy speciálisan erre a célra kialakított székben történik, melyhez nem kell levetkőzni, nincs vivőanyag (olaj) így nincs szükség utólagos tisztálkodásra sem. Kivitelezhető, az iroda bármely részén, illetve elkülönített helyiségben.Érintett területek:

  • nyak,
  • váll,
  • hát,
  • karok, kéz

Olajos hát masszázs

Az olajos hátmasszázsnál minimum 20 perc kezelési idő javasolt. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a derék tájékát, a gerincmerevítő izmokat, a lapocka melletti izmokat, illetve a csuklyás izmot jól átmozgassuk.

Eszközigény a megrendelő részéről: Az intimitás védelme érdekében ehhez a masszázshoz elkülönített helyiséget kell biztosítani. (pl. tárgyaló, relax szoba stb.)

Eszközigény a munkavállaló részéről: 1db nagyobb törülköző.

Alkar, kézmasszázs

Az irodákban, a billentyűzet és egérhasználat következtében, az alkar és kéz izmai is állandó terhelésnek vannak kitéve. Ezzel a technikával segíteni tudjuk a fáradt izmokat a ellazulásban. Csak úgy, mint a talpon, a tenyéren is megtalálhatóak a reflexpontok, így ezek átnyomkodásával hozzájárulunk a szervezet egészének felfrissüléséhez és egészségének megőrzéséhez.

Eszközigény a megrendelő részéről: 1db asztal, 2 db szék.