Veisz Alexandra vagyok, gyógymasszőr. Több mint 10 éve kerültem kapcsolatba az irodai masszázzsal, azóta rendszeresen dolgozom rendezvényeken, irodákban.Örömmel tapasztalom, hogy egyre több munkáltató ismeri fel ennek a szolgáltatásnak a jelentőségét és illeszti bele alkalmazottainak munkarendjébe egy kis pihenés gyanánt, ügyelve ezzel az egészségükre.
Ha az alkalmazottak nem egészségesek, akkor a vállalat több hiányzást, alacsonyabb termelékenységet tapasztal. A nem megfelelően kialakított munkaállomások, illetve a munkahelyi stressz következtében az izmok megfeszülnek, megakadályozva ezzel a vér és a nyirok zavartalan áramlását.

Az irodai masszázs segít megőrizni az egészséget, nyugtat, felfrissít, segíti a koncentrációt, lazítja az izmokat. Sokan nem tudják, de a tartós egyhelyben üléskor a porckorongokra majdnem kétszer nagyobb terhelés jut, mint állás közben, ráadásul, ha ez a terhelés féloldalas, akkor kialakulnak a mozgásszervi betegségek, mint pl. a porckorongsérv, mely tartós munkából kiesést eredményezhet.

Mottóm: Legyen része az egészséged a mindennapjaidnak!

Munkatársaink
Zita

Elsősorban kozmetikusként dolgozom, munkám során azt figyeltem meg, hogy a vendégek jelentős mértékbe jönnek kikapcsolódni. A szakszerű kezelések után ez a legfőbb szempont számukra. Úgy gondoltam, hogy a nyugalmuk segítése és a szolgáltatásaim színvonalának emelése érdekében, masszázssal fogom őket segíteni, így elvégeztem egy indiai fejmasszázs, illetve egy irodaimasszázs képzést. A kezek masszírozása mellett, immár jóval komplexebben tudom őket kezelni. Az irodai masszázst azért tartom fontosnak, mert remek módja a felfrissülésnek, nem kell levetkőzni hozzá és elegendő, akár már 15 perc is. Aki még nem próbálta az próbálja ki, mert, enyhíti a nyak-váll hátfájást erősíti a immunrendszert és felér egy kisebb sportolással.

Krisztián

Svédmasszőrként illetve sport szakedzőként a rendszeres mozgás mellett nagyon fontosnak tartom a megfelelő nyújtásokat. Ezek azok, amelyeket el szoktunk csalni az edzőteremben az edzés végén, illetve nem mindenkinek van kedve, esetleg ideje végezni ezeket a fajta mozgásokat.
A masszázs erre kitűnő megoldás, hiszen azonnal tudunk hatni az izmokra és nem utolsó sorban kellemes. Az ülőmunkát végzőknek kötelezővé tenném, hiszen az ő hátuk fokozottan ki van téve a terheléseknek.
Kis csapatunkkal azon munkálkodunk, hogy minél több embernek segítsünk enyhíteni az ülőmunka következtében kialakuló panaszait.

Mottóm: Ép testben ép lélek!